Over Mihosnet

In 2002 zijn we begonnen met het aanbieden van webhosting diensten. Nu, 15 jaar later, bedienen we meer dan 10.000 particuliere en zakelijke klanten.

We zijn er trots op dat we een groot en gevarieerd klantenbestand mogen bedienen. Een bewijs dat onze unieke manier van werken wordt gewaardeerd door zowel particulieren, MKB en multinationals: persoonlijke service, meedenken en streven naar maximale tevredenheid.

Dit is Mihosnet:
.

 • Betrouwbaar
  We streven naar een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van uw website of server. Dat is natuurlijk waar het in eerste instantie om draait. Mihosnet is ISO 9001:2015 gecertificeerd en lid van de SIDN en DNS.be.
 • Onafhankelijk
  Mihosnet beschikt over een eigen modern datacentrum in Almere, een glasvezelring naar Amsterdam en een eigen netwerk (AS200831), waardoor we volledig onafhankelijk opereren. Wist u dat het aantal providers die daadwerkelijk alles in eigen beheer hebben letterlijk op een hand te tellen is?
 • Eerlijk
  De prijzen die wij vermelden zijn all-in prijzen. Een webhosting pakket is bij ons dus inclusief een domeinnaam naar keuze, spam/virus filter, een SiteBuilder om snel een eenvoudige website te ontwikkelen, de MihosDrive en een onbeperkt aantal emailadressen.
 • Bereikbaar
  U kunt ons zeven dagen per week per email bereiken. Problemen doen zich tenslotte niet alleen op werkdagen voor. Daarnaast zijn we tijdens werkdagen goed telefonisch bereikbaar. U krijgt meteen iemand te spreken met verstand van zaken.
 • Technologisch voorop
  Onze hostingpakketten bieden ondersteuning voor PHP5 en PHP7 zonder safemode limitaties en MySQL5. Het draaien van opensource CMS'en als Wordpress, Joomla of Magento kan zonder problemen. Hardwarematig maken we gebruik van de laatste technieken zoals 100% SSD storage, voor een hoge performance en laag energieverbruik.