Eenvoudig een professionele website

Elke Mihosnet klant kan gratis gebruik maken van de Mihosnet SiteBuilder! In 5 eenvoudige stappen bouw je een professionele website zonder technische kennis! Iedereen kan het.


 De Mihosnet SiteBuilder werkt met een eenvoudig stappen systeem. In de eerste stap wordt een ontwerp gekozen voor de website. Indien gewenst kunnen de kleuren van het gekozen ontwerp worden aangepast naar eigen smaak en kan een logo worden geupload. Veranderen tussen ontwerpen kan altijd, zonder data verlies.

 In de volgende stap maak je de de structuur van de website. Je geeft in deze stap aan hoeveel en welke pagina's de website moet gaan bevatten. In een later tijdstip kunnen er altijd nog pagina's worden toegevoegd of verwijderd.

 In stap 3 ga je de pagina's vullen met teksten en foto's. Dit gaat eenvoudig via je browser, en werkt hetzelfde als Microsoft Word. Foto's kunnen eenvoudig vanaf de computer worden geupload en ingevoegd. Website teller of contactformuler invoegen? Ook dat kan eenvoudig!

 In stap 4 kan de website worden bekeken voor de daadwerkelijke publicatie. Tijdens het bouwen van je website kan je telkens naar deze stap gaan om te kijken hoe jouw website er op dat moment uitziet. Tevreden? Dan kan je in stap 5 de website publiceren zodat deze door iedereen te zien is.

Liever zelf even rondkijken? Klik hier om de SiteBuilder te testen of bestel direct een hosting account, en ga vandaag nog van start!